Besvaret af: KB LibAnswers
Senest opdateret: Dec 07, 2018     Set: 239

Kan jeg købe en fotokopi eller digital kopi af en avis?
Du kan bestille en fotokopi fra alle vores aviser. Det kan både være en artikel eller en hel side. For at bestille skal du være oprettet som låner i AU Library. Du kan oprette dig med NemId på denne side: http://library.au.dk/bliv-bruger/ - vælg “Privat låner”. 

Derefter kan du bestille kopier via denne formular. Husk at vælge “Kopi fra mikrofilm”.

Kopier leveres enten i A3-format til 0,70 kr. pr. stk. eller i A4-format til 0,50 kr. pr. stk. Vi vælger det bedste format, med mindre du angiver andet i bestillingen. Forsendelsen er gratis.

Du betaler via en printkonto, som du får tildelt automatisk, når du opretter dig som bruger. Du skal sætte penge ind på din printkonto, før vi kan sende kopierne.

Bemærk at kvaliteten af kopierne afhænger af mikrofilmens kvalitet.

Vi har desværre ikke mulighed for at sælge digitale kopier af aviserne, men du kan selv downloade aviser udgivet for mere end 100 år siden som PDF fra Mediestream Aviser

Bestil affotografering af en avis
Du kan også købe en affotografering af en avisside i høj kvalitet, som bliver printet i A2- eller A3- format. En oplagt gaveidé til en rund fødselsdag, et jubilæum eller en konfirmation. Som erhvervskunde har du også mulighed for at bestille en digital kopi af en avis. Læs mere og bestil her.

 

Kontakt

Tlf. 33 47 47 47 (kl. 9-12)

Vi besvarer henvendelser man-fre kl. 09-15.
Lukket helligdage

Du kan normalt forvente svar senest kl. 15 den førstkommende hverdag. Hvis din forespørgsel kræver yderligere undersøgelser, kan der gå op til tre arbejdsdage før du får svar. Din henvendelse besvares af informations- og fagspecialister.